Welkom!

Op een prachtige locatie in en rondom De Oranjerie in Zeijen nemen wij het initiatief om op 20 en 21 Juni 2015 een Midsummer Fair te  organiseren.

De standhouders zijn met zorg geselecteerd zodat we een gevarieerde fair van goede kwaliteit  bieden. Door live muziek, gezellige terrassen en een uitstekende catering, zorgen we voor de sfeer die kenmerkend is voor een Midsummer Fair.

Ruim 40 standhouders, laten u verrassen door de grote diversiteit op het gebied van decoratie, woonaccessoires, tuin en lifestyle producten. Kortom, een weekend vol indrukken waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Proef, snuif en voel de zomer tijdens dit sfeervolle intieme buitenevenement.

Rond het thema tuin en buitenleven hebben de bezoekers een keuze uit allerlei bijzondere plantensoorten, tuinhaarden, hoeden, uniek tuingereedschap, aparte tuinmeubelen en beelden, bloemsierkunst, outdoor kleding.

Op het gebied van curiosa en woondecoraties varieert het aanbod van schilderijen, sieraden, stoffen, foulards, porselein, aardewerk, tot brocante en trendy woonaccessoires.

Voor traditionele lekkernijen met proeverijen komt de bezoeker ruim aan zijn trekken met vers gerookte zalm, kazen, worst, broden, wijnen, tapenades, jams en franse streekproducten.

Ook zijn er demonstraties, zoals zalmroken, zomerse bloemcreaties, kookdemonstraties, houtkachels stoken.

Locatie:                   Noorderstraat 1 9491 AJ Zeijen.

Datum:                   20 en 21 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Toegangsprijs:   €3,00  per persoon. 
Kinderen tot 12 jaar gratis, mits onder begeleiding.                                                              

MSF2015